od ladis » čtv 11. bře 2010 20:54:53
Ahoj sportovci!
Slíbil jsem získat informace ohledně krajského kola dospělých, tak tady jsou.
Krajské kolo se bude konat v předem stanoveném termínu - 21.8.2010 , ale ne v Hranicích, ale v Lipníku
nad Bečvou. Proč ta změna? Starosta OSH br. Hlavinka Radek - jinak též člen zastupitelstva města Hranice -
požádal již v listopadu 2009 o zapůjčení stadionu na krajskou soutěž. Ze strany města ani fotbalového oddílu
nebyly žádné námitky. Později se ukázalo, že atletický svaz přislíbil na stejný termín Hranicím pořádání
atletické ligy žen. A tady je ten zakopaný pes. Odpovědní funkcionáři tuto informaci asi zapomněli našemu
starostovi sdělit. (Nebo, že by se báli?) Na můj dotaz teprve zjistil, jak se věci doopravdy mají. Okamžitě
zavolal starostovi Lipníka nad Bečvou, panu Přikrylovi a ten nám opět pomohl. Je vidět, že na dobrovolné
hasiče drží, protože to není poprvé, co nám vyšel vstříc. Já si myslím, že to nebude na úkor kvality soutěže,
protože v Lipníku je také tartanová dráha.
Jinak děkuji "Uzince", že ty atlety připomněla, protože jinak by jsme se mohli dostat do nepříjemných
potíží.
Na závěr Vám ještě přeji hodně úspěchů v přípravě na soutěže. Jaro se blíží, i když u nás to tak dnes nevypadá.
Laďa Biskup