O nás bez nás!

o VC OSH PŘEROV

Re: O nás bez nás!

Příspěvekod Jura » ned 07. bře 2010 11:41:38

Zdar.Tak kdyz nam zvolili tu ORV doufejme,ze nebudou vymyslet zadne veci ktere bynam zneprijemnovaly VC,ale myslim si ze tam jsou lide kteri by to mohli posunovat vpred,aby kvalita VC rostla.Jinak okresni kolo je podle mne dost brzy,nevim co k tomu vedlo protoze terminu v cervnu je dost.Zmena asi nebude ,protoze se toho dost prosadilo ohledne VC tak se tomu budem muset prizpusobit.Tak trenujte abychom se u nas v hlinsku na prvni VC predstavili v dobre forme ktera by nam vydrzela celou VC a aby celkove zvitezil mancaft z prerovska i kdyz ostatnim take preji.Stejne by se melo rozhodnout vse na draze. :)
Jura

Příspěvekod ladis » čtv 11. bře 2010 20:54:53

Ahoj sportovci!
Slíbil jsem získat informace ohledně krajského kola dospělých, tak tady jsou.
Krajské kolo se bude konat v předem stanoveném termínu - 21.8.2010 , ale ne v Hranicích, ale v Lipníku
nad Bečvou. Proč ta změna? Starosta OSH br. Hlavinka Radek - jinak též člen zastupitelstva města Hranice -
požádal již v listopadu 2009 o zapůjčení stadionu na krajskou soutěž. Ze strany města ani fotbalového oddílu
nebyly žádné námitky. Později se ukázalo, že atletický svaz přislíbil na stejný termín Hranicím pořádání
atletické ligy žen. A tady je ten zakopaný pes. Odpovědní funkcionáři tuto informaci asi zapomněli našemu
starostovi sdělit. (Nebo, že by se báli?) Na můj dotaz teprve zjistil, jak se věci doopravdy mají. Okamžitě
zavolal starostovi Lipníka nad Bečvou, panu Přikrylovi a ten nám opět pomohl. Je vidět, že na dobrovolné
hasiče drží, protože to není poprvé, co nám vyšel vstříc. Já si myslím, že to nebude na úkor kvality soutěže,
protože v Lipníku je také tartanová dráha.
Jinak děkuji "Uzince", že ty atlety připomněla, protože jinak by jsme se mohli dostat do nepříjemných
potíží.
Na závěr Vám ještě přeji hodně úspěchů v přípravě na soutěže. Jaro se blíží, i když u nás to tak dnes nevypadá.
Laďa Biskup
ladis

Příspěvekod ladis » sob 20. bře 2010 20:32:09

Zdravím všechny hasiče!
Tak nám dnes proběhlo shromáždění delegátů sborů okresu Přerov. Kdo chce vědět, jak celé jednání dopadlo,
ať si otevře stránky www.oshprerov.cz v sekci shromáždění delegátů sborů okresu Přerov 2010 vše se doví.
Já by jsem chtěl všem zvoleným funkcionářům do jejich práce popřát hodně úspěchů a ať všude hájí zájmy
hasičů okresu Přerov. Jmenovitě by jsem chtěl popřát hlavně starostovi OSH Přerov br. Radku Hlavinkovi.
P.S. Někdo může namítnout, že to do této diskuse nepatří, ale nechtěl jsem otevírat další téma.
Laďa Biskup
ladis

Příspěvekod David 87 » čtv 01. dub 2010 16:06:08

Všecky Vás zdravím,jen jsem vám chtěl oznámit,že dnes se připravovalo cvičiště v Provodovicích.Takže kdo má chuť začít trenovat stovky, tak může.Akorát to má jeden haček.Nemám uplně přesné informace, ale mělo by se platit za každou hodinu 30 korun.Na bliší informace se ptejte Pavla Příleského.
David 87

Předchozí

Zpět na diskuze o VC